Afmitech Friesland

Description

Afmitech Friesland

Afmitech Friesland BV ontwerpt, levert en onderhoud decentrale afvalwaterzuiveringen voor ondernemers, overheid en particulieren.

De biologische zuiveringen kenmerken zich door een compact ontwerp, hoge zuiveringsrendementen en betrouwbare werking. De zuiveringen werken zonder toevoeging van chemicaliën en het gezuiverde water voldoet aan de Nederlandse lozingsvoorwaarden. Onze producten zijn gecertificeerd volgens de EN 12566-3 en BRL-K10004.

Over Afmitech Friesland BV

In ons familiebedrijf staat betrouwbaarheid, innovatief denken en toepasbaarheid van de techniek hoog aangeschreven. Daarom wordt bij productontwikkeling gekozen voor hightech elementen waar nodig en eenvoud waar mogelijk is.

De kracht van Afmitech Friesland is de combinatie van kennis van biologische processen en de uitgebreide technische kennis op het gebied van besturing en werktuigbouwkunde. Dit kenmerk en de directe lijnen van productie naar levering zorgen voor een degelijk eindproduct met een lange levensduur.

Onze installaties zijn toe te passen in drijvende woningen en varende villa’s, autonoom drijvend op het water voor de watersporter en bruine vloot, maar uiteraard ook op het land voor de campingbeheerder en zelfkazer. Meer dan 500 referenties in Nederland onderstrepen de kwaliteit van het product dat zijn waarde elke dag bewijst.

Drijvende zuivering

De zuiveringen worden toegepast in zeer diverse doelgroepen:

  • Industrie: zuivelfabriek, slachterij, ijsfabriek, fruitverwerking
  • Recreatieondernemers: vakantieparken, campings, jachthavens
  • Particulier: op de boot, op het erf
  • Overheid: sluiswachtershuisjes, buitengebied, recreatie terrein.

Recreatievoorziening

Wellness en sauna

Wij bieden elke klant een totaalpakket aan, vanaf ontwerp, bouw en installatie tot aan onderhoud en monitoring en nemen daarmee klanten de zorg voor hun afvalwaterverwerking volledig uit handen.

Contactgegevens

Afmitech Friesland BV

Sneekermeer 6
8502 TP Joure
Tel 0513-541022
Mob 06-13338356

Contactpersoon: Roemer Goossensen

Project Details

  • Project Name : Afmitech Friesland BV
  • Date : 2017-06-15
  • Category : water, waste
Preview
Translate »